Workshops og kurser

 

Jeg har været Professionel Gusmester siden 2015, og har siden da dygtiggjort mig indenfor oplevelser og behandlinger i saunaen både herhjemme og internationalt.

Jeg har deltaget på konkurrence niveau de sidste 6 år, og har i den forbindelse vundet DM i Saunagus 3 gange. Jeg har repræsenteret Danmark ved VM i Saunagus 3 gange, med en bronze medalje som bedste placering.

Jeg har deltaget i utallige internationale Sauna events, og lavet saunagus i både de største og mindste saunaer rundt om i verden.

Jeg har brugt mange år på at studere og lære af de bedste i verden for at finde opskriften på den fuldendte oplevelse i varmen. Den perfekte ro. Den perfekte Mindfullness, Det perfekte show. Den perfekte behandling ved brug af varmen og de æteriske olier.

CV:

2016: Femte plads ved DM i Showgus.
2017: Sølvvinder ved DM Teamgus
2017: Guldvinder ved VM Kvalifikation Teamgus
2017: Bronzevinder ved VM Teamgus
2018: Guldvinder ved DM Showgus
2019: Guldvinder ved DM Showgus
2019: Guldvinder ved DM Teamgus
2020: DM aflyst grundet Covid-19.

Force Nordic
Wellness

Formidling af lidenskab

I 2019 bad Wizard of Aufguss – hr. Loyly Martijn Vanhoorelbeke mig om at være ambassadør for Loylymasters. Jeg har altid haft stor respekt for Loylymasters filosofi, deres uddannelse og deres produkter af høj kvalitet, så det var en meget stor ære for mig. Siden da har jeg uddannet mig med forskellige kurser af Loylymasters og deltaget i mange begivenheder over hele Europa for at gå dybere ind i viden om, hvad det er, vi virkelig laver, når vi laver vores ritualer og behandlinger for vores gæster.

Jeg er også meget stolt af at være en del af det danske team af Loylymaster Instruktører, der uddanner danske niveau 1-studerende sammen med Det Danske Saunaselskab og Nordic Health & Living.

Loylymaster-filosofien handler om at dele lidenskab og viden til andre.

Jeg kan varmt anbefale produkter fra Loylymasters, og jeg er glad for at kunne tilbyde dig en rabat på 10 procent, når du bruger min rabatkode “Force” i deres webshop som privat kunde.

 

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at svinge dit første håndklæde elelr brug for dybere indsigt i den aromatiske verden af æteriske olier, så kan jeg hjælpe dig.

I kan også være en svømmehal eller vinterbader forening. Tøv endelig ikke med at kontakte mig og få del i passionen!

Force Nordic
Wellness

Saunagus

Book en unik saunaoplevelse for dig og dine gæster.
Mindfullness. Klassisk gus og Showgus.

Hot Mindfullness

Skræddersyet til at nå din målsætning. Personligt træningsprogram, løbende sparring og træninger når det passer dig.
Charlottenlund Fort, Kurhotel Skodsborg og Avedøre Idrætscenter.

Kontakt Force Nordic i dag

5 + 6 =