Betaling

 

Der kan betales til Force Nordic ved Mobile Pay eller konto overførsel:

Mobile Pay:
31424.
Skriv venligst navn og den bookede aktivitet i tekstfeltet.

Konto overførsel:
Danske Bank
Reg. Nr. 3409
Kontonummer: 13685649
Skriv venligst navn og den bookede aktivitet i tekstfeltet.

Konto overførsel fra udlandet:
Danske Bank
IBAN: DK20 3000 0013 6856 49
BIC/SWiFT: DABADKKK

Force Nordic
Wellness

Formidling af lidenskab

I 2019 bad Wizard of Aufguss – hr. Loyly Martijn Vanhoorelbeke mig om at være ambassadør for Loylymasters. Jeg har altid haft stor respekt for Loylymasters filosofi, deres uddannelse og deres produkter af høj kvalitet, så det var en meget stor ære for mig. Siden da har jeg uddannet mig med forskellige kurser af Loylymasters og deltaget i mange begivenheder over hele Europa for at gå dybere ind i viden om, hvad det er, vi virkelig laver, når vi laver vores ritualer og behandlinger for vores gæster.

Jeg er også meget stolt af at være en del af det danske team af Loylymaster Instruktører, der uddanner danske niveau 1-studerende sammen med Det Danske Saunaselskab og Nordic Health & Living.

Loylymaster-filosofien handler om at dele lidenskab og viden til andre.

Jeg kan varmt anbefale produkter fra Loylymasters, og jeg er glad for at kunne tilbyde dig en rabat på 10 procent, når du bruger min rabatkode “Force” i deres webshop som privat kunde.

 

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at svinge dit første håndklæde eller brug for dybere indsigt i den aromatiske verden af æteriske olier, så kan jeg hjælpe dig.

Force Nordic
Wellness

Saunagus/Hot Mindfulness

Book en unik saunaoplevelse for dig og dine gæster.
Mindfullness. Klassisk gus og Showgus.

Kontakt Force Nordic i dag

10 + 12 =