Velkommen til Force Nordic Wellness

 

Jeg har været Professionel Gusmester siden 2015, og har siden da dygtiggjort mig indenfor oplevelser og behandlinger i saunaen både herhjemme og internationalt.

Jeg har deltaget på konkurrence niveau siden 2016, og har i den forbindelse vundet DM fem gange og VM Playoff én gang.

Jeg har repræsenteret Danmark ved VM hele seks gange og sluttet i Top 10 fire gange med to bronze medaljer, en fjerde plads og en niende plads som bedste placering.
Jeg har deltaget i utallige internationale Sauna events, og lavet saunagus i både de største og mindste saunaer rundt om i verden.

Jeg har brugt mange år på at studere og lære af de bedste i verden for at finde opskriften på den fuldendte oplevelse i varmen. Den perfekte ro. Den perfekte Mindfullness, Det perfekte show. Den perfekte behandling ved brug af varmen og de æteriske olier.

CV:

2016: Femte plads DM – Single. 


2017: Sølv DM – Team 🥈

2017: Guld VM Playoff – Team 🥇

2017: Bronze VM – Team 🥉


2018: Guld DM – Single 🥇


2019: Guld DM – Single 🥇

2019: Guld DM – Team 🥇


2020: DM aflyst grundet Covid-19 


2021: 4. Plads VM – Team.

2022: Guld DM – Team 🥇
2022: Sølv DM – Single 🥈

2022: 9. Plads VM – Single.

2023: Guld DM – Team 🥇
2023: Bronze DM – Single 🥉

2023: 4. Plads VM Playoff – Single.
2023: Bronze VM – Single 🥉

Force Nordic
Wellness

Mere om Henriks passion for behandlinger i saunaen:

Jeg kan godt lide at gøre mennesker glade, og omvendt gør deltagerne i saunaen også mig glad med den energi, de giver tilbage. I saunaen har man ikke mulighed for og overskud til at tænke på de udfordringer, der er i den virkelige verden. Alt det bliver lukket ude, når vi lukker døren til saunaen, og i stedet samler både jeg og deltagerne energi til at håndtere udfordringerne, når vi kommer ud igen. Det er et sted med ro, nærvær og velvære.
Det gode ved en sauna er, at der ikke er nogen mobiltelefoner og andre forstyrrelser. Der er et sted til eftertanke, afslapning og varme.
Folk har brug for hjælp til at slappe i dag. Vi har så meget fart på, og vores telefoner og computere er altid indenfor rækkevidde. Hjernen har brug for at slappe af i hverdagen og her er saunaen et helligt rum til fordybelse og nærvær.

Jeg har en opgave med at guide gæsterne igennem behandlingen, men jeg nyder det jo også. Jeg får også glæde af de æteriske olier og dansen med håndklædet ved fordeling af varmen. På den måde lader jeg også op og får energi.

Force Nordic
Wellness

Saunagus

Book en unik saunaoplevelse for dig og dine gæster.
Mindfullness. Klassisk gus og Showgus.

Hot Mindfullness

Sundhedsfremmende behandlinger i naturskønne omgivelser.

Kurser & Workshops

Lær at skabe den fuldendte oplevelse i saunaen. Håndklæde teknik, Æteriske olier, urter & røg, atmosfære m.m.

Kontakt Force Nordic i dag

1 + 9 =